Om oss

Hundar är unika individer och det är ett faktum som man måste inse som ägare. Att äga en hund skiljer sig mot att äga en annan typ av hund. Dels så har olika raser olika typer av behov, men dels så finns även skillnader i psyke och fysik mellan hundar inom samma ras. Det handlar, precis som hos människor, om individer.

Hur fungerar du med din hund? Finns det någonting som skulle göra er relation bättre? Funderar du på att skaffa en hund och vill veta mer om hur man ger disciplin och hittar vägar till en bättre kommunikation? På den här sidan kommer du att få det du behöver. Vi kommer att skriva om allt som rör hundägande och gå igenom vilken typ av kost och vilket hundfoder du ska välja, vilken motion som fungerar och hur exempelvis olika kurser kan vara värda att delta i. Vi som skriver är vana hundägare och har genom åren sysslat med uppfödning av olika raser. Vi vet vad din hund behöver och hur du ska göra för att tillfredsställa dessa behov.

Utöver hundar så kommer vi även att skriva om andra husdjur och vad man ska tänka på inför att man exempelvis skaffar katt, kanin eller någon annan härlig liten krabat att dela vardagen med. Välkommen!