Kategorier
Kurser

Glad hund med valpkurs i Göteborg

En valp är den enda sanna vän som du kan köpa. En hund är lojal och alltid glad att se dig och angelägen om ditt sällskap. För att få en bra start på ert gemensamma liv ska du gå en valpkurs i Göteborg.

Att bli med valp är för de allra flesta ett medvetet val. För den som aldrig tidigare haft hund kan det kännas lätt stressande i början, trots glädjen. Även en van hundägare kan ha glömt bort lite hur det var att ha valp.

Att anmäla er till en valpkurs är alltid en bra introduktion och början på ert liv tillsammans. Den träning både valpen och man själv får under kursen har man stor nytta av. Grundläggande färdigheter, faktiskt inte bara för valpen utan även för ägaren.

Valpkurs tränar många moment

När du går en valpkurs med din nya hund tränar du inte bara lydnad och baskunskaper för hunden. Du tränar faktiskt också din hund att fokusera på dig och inte bry sig om de andra hundarna. Det är något som du kommer att ha nytta av vid varje promenad framöver. Har du tänkt att din hund ska tävla är det helt nödvändigt.

Vilka kunskaper behöver då en liten vovve? Först och främst att komma på inkallning. Det ska alltid vara roligt att komma till matte eller husse. Gå i koppel utan att dra och att hälsa fint på andra hundar och på människor anses också höra till vanligt hundvett. Anmäl dig och valpen till kurs. Läs mer om valpkurs på denna sida: valpkursgöteborg.se